Wanneer u ons huisje boekt, krijgt u een huisje voor twee personen, van veel gemakken voorzien. Zelfs een oplaadpunt voor de elektrische auto is aanwezig. Handdoeken, keukenlinnen en beddengoed zijn bij de verhuurprijs inbegrepen. Als u langer bij ons blijft logeren wordt het linnen tussendoor verschoond. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en eventueel kunnen wij voor het eerste ochtendontbijt zorgen door een goed gevulde koelkast. De dichtstbijzijnde supermarkt is op 3 kilometer. Door de aanwezigheid van een volledige keuken, badkamer en wasmachine is het huisje zeer geschikt voor een langer verblijf.

Wat zijn de faciliteiten in het huisje?

  • Tuin met picknicktafel
  • TV en gratis Wifi
  • Woonkeuken, inclusief fornuis, magnetron en vaatwasser
  • Badkamer, douche, toilet, wastafel en wasmachine
  • Oplaadpunt elektrische auto (tegen betaling)

Op de eerste verdieping bevindt zich een zeer ruime slaapkamer met wastafel en een ruim tweepersoonsbed.  Op deze kamer bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van een slaapbankje (voor kinderen).

Wij zijn beiden dierenliefhebbers en op ons erf lopen dan ook 2 poezen Yuki en Muis, Luna onze labrador en een handvol kippen los door elkaar.

De wijngaard is 1,2 hectare groot waarop 5200 druivenstokken bestaande uit 5 rassen staan.  Of het nu gaat om snoeien in de winter, onderhoud in de zomer of druiven plukken in het najaar, in de wijngaard is altijd iets te doen. Tijdens uw verblijf gaat het werk dan ook gewoon door. Graag geven wij u tijdens uw verblijf uitleg over alle werkzaamheden in de wijngaard.

Onze wijn leveren wij voornamelijk aan restaurants, bedrijven als relatiegeschenk en particulieren. Bij aankomst staat er dan ook uiteraard een flesje wijn voor u klaar!

Huisdieren en roken in het huisje zijn niet toegestaan.

Luna
Muis
Yuki