Wijnproeverij

De definitie wat een lekkere wijn is, is voor iedereen anders. Sommige mensen prefereren een fruitige wijn en anderen houden meer van vol of extra droog. Op Wijngoed Gravendael krijgt u de gelegenheid om haar eigen wijnen te proeven. Wij bieden u de volgende mogelijkheden:

Deze proeverij is te boeken vanaf 8 personen bij ons in de Wijngaard. Onze eigen wijnen worden geschonken met bijpassende hapjes van lokale ondernemers. Tevens krijgt u een rondleiding door de wijngaard. Tijdens deze rondleiding wordt vertelt over de geschiedenis van de wijn, de geschiedenis van Gravendael en de wijnbouw zelf. Een proeverij duurt ongeveer 2 uur.

De proeverijen kunnen uitgebreid worden als een arrangement. Wij hebben een samenwerking met stalhouderij ’t Kleine Blaar. Een rit met de paardentram door de prachtige omgeving van Klein Amsterdam met aansluitend een wijnproeverij. Live muziek tijdens of na de proeverij bij een gezellige nazit.

Zou u liever een rustige live piano op de achtergrond horen of heeft u andere ideeën, laat het ons weten er zijn meerdere mogelijkheden.

Ervaar een smaakvolle middag of avond! Met mooie wijnen uit Klein Amsterdam. Tarieven worden op maat gemaakt.